Talen

  • Nederlands
  • English

Bestuur

 
Voorzitter: Dhr. A. Damstra

Ik ben Anne Damstra, getrouwd en vader van vier kinderen. In het dagelijks leven werk ik bij de lokale overheid. Daarnaast maak ik deel uit van het leidinggevende team van de Evangelische Gemeente Zeewolde.
Erik en Esther, de oprichters van Fountains of Joy, zijn een geweldig stel met passie voor Jezus en bewogenheid voor weduwen en wezen. Omdat ik de visie van deze mooie stichting van harte ondersteun draag ik graag, als bestuurslid, mijn steentje bij.

Secretaris: Dhr. T Bos

Ik ben Thijs Bos, ik ben 29 jaar oud en getrouwd met Judith. In het dagelijks leven werk ik op de planning van .een internationaal transportbedrijf.
Ik heb de stichting vanaf het begin zien groeien, ik ben mee geweest op meerdere reizen naar Uganda en ben betrokken geweest bij de 1e conferentie. Als onderdeel van het bestuur kan ik mijn steentje bijdragen aan de groei van de stichting en ervoor zorgen dat ook in de toekomst het goede werk van Fountains of Joy kan blijven bestaan.

Penningmeester: Dhr. R. Noort
Ik ben geboren in 1966 en sinds 1988 getrouwd met Els, mijn maatje voor het leven! Samen hebben we twee geweldige kinderen.
In het dagelijks leven ben ik werkzaam als controller bij World Vision, een internationale hulpverleningsorganisatie.

Ik vind het een voorrecht om mee te draaien in het bestuur van Fountains of Joy en op deze wijze bij te dragen aan de visie van de stichting: mensen op Jezus wijzen en praktische hulp verlenen aan mensen die dat nodig hebben. Het is juist deze combinatie die sterk is. De oprichter van de organisatie waar ik werk had de volgende lijfspreuk, die mij nauw aan het hart ligt: “Let your heart be broken by the things that break the heart of God”. God is bijzonder bewogen met de mens! Die bewogenheid maakt dat ik me graag inzet voor Fountains of Joy en de droom (visie) bewaak. Het is mijn gebed dat het werk van Fountains of Joy vreugde zal brengen in het leven van veel mensen!