Talen

  • Nederlands
  • English

Projecten Nationaal

Basket of Hope 

Wij willen als stichting iets betekenen voor ons dorp, door maandelijks een mand met levensmiddelen uit te delen, aan hen waar een extraatje geen regel maar een uitzondering is. 

Dinsdag 22 juli 2014 hebben wij de eerste mand uitgedeeld en sinds die tijd elke maand een mand. Dankzij de giften kunnen wij nu al twee manden per maand uitdelen.

U kunt zelf ook een mand sponsoren door uw gift over te maken op onze rekening en hierdoor iets betekenen voor uw medemens.

Maak uw gift over onder vermelding van "Basket of Hope" en 100% gaat naar dit project.

 

Getuigenis:

"Fonteinen van vreugde" hier in onze woonkamer... toen wij de Basket of Hope mochten ontvangen!! Wat een liefde, wat een God van voorziening mogen zij als stichting vertegenwoordigen. Wij staan voor grote uitdagingen in ons leven. Wij hadden net gebeden: Heer, hoe moet u gaan voorzien in die (voor ons) onmogelijke dingen en financiële geloofstappen als wij nog niet eens onze rekeningen kunnen betalen en niet weten hoe en wat wij de komende week moeten eten? En op dat moment ontvang je de "Basket of Hope" God is een God van hoop. Van het onmogelijke!

Help Fountains of Joy om Gods hart te kunnen blijven vertolken op deze geweldige manier!! Het heeft ons enorm geholpen en gezegend... maar ook geestelijk bemoedigd!