Over ons

Het begon met een droom. Al jaren droomden Erik en Esther om het evangelie te verspreiden over de wereld. Om armen, weduwen en wezen vreugde te brengen, door hen zelfvoorzienend te helpen worden. In 2014 startten zij daarom Fountains of Joy.

De missie waar Fountains of Joy zich voor inzet is het verspreiden van het evangelie over heel de wereld. Daarnaast zetten wij ons in om te zorgen voor de armen, weduwen en wezen. We geloven dat geloof en handelen hand in hand gaan. Door middel van trainingen, onderwijs en praktische hulp willen wij vreugde in de levens van mensen brengen.

Wij werken samen met lokale organisaties en kerken en bouwen graag relatie met onze achterban in Nederland. Door het trainen van leiders, conferenties en onderwijs helpen wij mensen God nog beter te leren kennen. Zodat deze mensen op hun beurt het goede nieuws weer verder spreiden. Daarnaast bieden wij praktische hulp aan de armen, weduwen en wezen in het buitenland en in onze eigen omgeving door middel van diverse projecten. Wij zijn relatie gericht en gaan voor de lange termijn. Het gaat ons niet om de massa maar juist om het individu, zodat ze zich persoonlijk gekend en geliefd voelen door God de Vader en door ons.