Erik & Esther

Erik en Esther leerden beide God kennen op jonge leeftijd. Zij ontmoetten elkaar in de kerk in Utrecht en zijn inmiddels al weer vele jaren getrouwd. Na jaren van dromen hebben zij Fountains of Joy opgericht om hun verlangen anderen over Gods woord te vertellen werkelijkheid te laten worden.

Erik en Esther heb veel ervaring opgedaan in leiderschap in diverse kerken en bijbelscholen. In 2013 reisden zij voor het eerst naar Afrika en mochten ze ontdekken hoe het is om ‘vader’ en ‘moeder’ te zijn voor velen, een rol die zo goed bij hen past. Bij alles wat ze doen, zijn ze op zoek naar een relatie met anderen.

Over Erik

Recht door zee en een passie voor het delen van Gods woord. Zorg dragen voor de mensen om hem heen, zowel dichtbij als ver weg. Als vader is hij een voorbeeld voor inmiddels veel kinderen. Erik is enthousiast over de verandering die God in mensen hun levens brengt en hij zet zich vol overgave in om dit over heel de wereld bekend te maken.

Over Esther

Goedlachs, vol humor en een passie voor relatie. Van het verzorgen van pasgeboren baby’s, of het koken van heerlijke maaltijden voor mensen om haar heen. Bij Esther is er altijd plaats voor een extra persoon. Esther is zeer getraind in het verstaan van Gods stem en brengt graag vreugde in het leven van anderen door Zijn woord met hen te delen.