Aankomende reis

Oeganda

In april staat onze volgende reis weer gepland. Hoewel het in de huidige situatie een beetje spannend is of het door kan gaan, kijken we er naar uit om weer in ons tweede thuis te zijn.

Deze keer zullen we Hoima, Nebbi en Kampala bezoeken. In Hoima en Nebbi, een gebied in de West-Nile, zullen we deze keer profetische conferenties organiseren. Ook zullen we de cursus ‘communiceren met God’ gaan geven. Tijdens vorige reizen mochten we hier al mooie dingen meemaken. De mensen in dit gebied zijn erg arm en hebben weinig mogelijkheden. We bieden hen de mogelijkheid om alle dagen van de conferenties bij te wonen, door voor hen bedden te huren en hen te voorzien van goede maaltijden.

Tijdens deze reis zullen we ook in Kampala verblijven. We hopen onze goede vrienden Richard en Esther te bezoeken. Samen met hen zullen wij ook hier een profetische conferentie organiseren en staan er diverse spreekbeurten gepland.

Wanneer wij in Kampala zijn, bezoeken wij ook altijd een aantal van onze projecten. Zo zullen we deze keer ook weer nieuwe kleding voor het kledingproject in de sloppenwijken meebrengen en brengen wij een bezoek aan een aantal shops en winkels om te zien hoe het nu gaat.
We zien uit naar wat God tijdens deze reis gaat doen!